Er du på utkikk etter barneklær på nett, men er usikker på hvor du burde handle? Med et hav av nettbutikker er det ikke alltid så lett å vite hvilken butikk det er trygt å handle fra. Hos Junior barneklær kan vi garantere en rask og sikker netthandel, i tillegg til klær av ypperste kvalitet.

Kun det beste er godt nok for dine barn

Hos Junior Barneklær på nett kan vi tilby det beste utvalget av kvalitetsklær til barn mellom 0 og 16 år. Vi representerer over 40 merker til barn og unge, og i vårt sortiment finner du alt fra vinterdresser til konfirmasjonsklær og komplette festantrekk. Det er viktig at klær som barn skal gå med er slitesterke, behagelige å ha på, at stoffet puster og at klærne har funksjonelt design. Når barna kler seg opp til store merkedager, ønsker vi at de både skal føle seg fine og fortsatt skal kunne bevege seg og leke fritt. I sortimentet har vi også penklær til barn som er justerbare, slik at barna skal kunne bruke plaggene igjen i flere år.

Dersom du er ute etter barneklær på nett, kan du stole 100% på Junior Barneklær. Vår lidenskap er at barn skal føle seg bra, og hos oss kan du være trygg på at du gjør et godt valg for barna dine. Vi jobber hardt og målrettet for å kunne tilby det beste utvalget av barneklær på nett for barn og unge mellom 0 og 16 år. De seneste år har vi sett mange forandringer i barneklær, med store fremskritt i kvalitet og design. Derfor jobber vi kontinuerlig for å kunne tilby de beste merkevarene av høyeste kvalitet. I vårt sortiment finner du anerkjente merker som:

  • Ralph Lauren
  • Tommy Hilfiger
  • Levis barneklær
  • Bjørn Borg
  • Marius
  • Gant
  • Hust & Claire

Handle barneklær på nett trygt og sikkert

Skal du handle barneklær på nett og er opptatt av et godt utvalg og en trygg handel, har du kommet til det rette stedet. Det finnes veldig mange nettbutikker med barneklær, og det er ikke alltid så lett å vite hvilken nettside det er trygt å handle fra. Hos Junior Barneklær på nett garanterer vi en rask og sikker netthandel. Klærne blir vanligvis pakket samme dag som du legger inn en bestilling, og handler du for over 1000 kroner spanderer vi frakten. Du vil få en trygg, sikker og hyggelig handleopplevelse ved å handle barneklær på nett fra oss. Ikke glem å ta en titt på merkeklær på salg. Kanskje finner du akkurat det du er ute etter i et av våre fantastiske tilbud?

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med oss her. Fyll ut skjemaet på nett, så tar vi kontakt med deg så fort som mulig. Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter, salg og konkurranser hos oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev! Da blir du blant de første som får beskjed når vi fyller på salget, eller når vi har fått inn populære barneklær på nett og i butikk.

Hvem er vi?

Junior Barneklær startet som en familiebedrift på Sørlandet i 1978 - i et lagerlokale ved et hagesenter. Her lå vi ganske malplassert til mellom by og bygd, og på den tiden markedsførte vi oss gjennom et godt rykte som gikk fra munn til munn. Til tross for beliggenheten, kom folk langveisfra for å kjøpe festklær til sine konfirmanter. I dag er vi fortsatt en familiedrevet bedrift, men vi har vokst fra våre opprinnelige lokaler. Våre hovedbutikker ligger på Manglerud Senter, Storo Storsenter og Sandvika Storsenter. Kom gjerne innom oss for en hyggelig handleopplevelse, eller sjekk ut utvalget av barneklær på nett i nettbutikken.

Hos Junior Barneklær på nett finner du alt barnet ditt trenger til enhver anledning. Ser du etter Levis barneklær? Eller er du ute etter et komplett festantrekk til konfirmanten? Da kan vi hjelpe deg. Vår familiebedrift har over 35 års erfaring med kjøp og salg av klær til barn, og vi mener at nøkkelen til suksess er evnen til å omstille seg til markedet. Over flere år har vi utviklet en spesielt god teft for design og funksjonalitet. Hos oss finner du barneklær "for de beste dagene i livet"og med det ønsker vi å bidra til at barna alltid har de beste klær av høy kvalitet - uansett om det er til fest eller hverdags, barnehage eller skole.

Sjekk ut vårt utvalg av barneklær på nett, og meld deg på nyhetsbrevet hvis du ønsker å bli oppdatert på nyheter, salg og konkurranser!