Fri frakt for kjøp over 1000,-

Valuta

KONSEPT

Du er kommet til Junior Barneklær nettbutikk. Vi har 40 kvalitets-merker for barn og ungdom fra 0-16 år. Alt du trenger av kvalitetsklær til barn, fra:

Festdrakter til 17 mai, dress til gutta til konfirmasjon, de vakreste kjoler, de perfekte olabukser og de beste parkdressene til barnehagen, badetøy med solfilter, ull, bambus og mye mer.

Merker vi fører:

Reima, Maxemilia, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Levis, Parajumpers, Gant,  Mp, Pascal, Maximo, Memini, Lilleba, Garcia, Kivat,  Hust&Claire, Legowear, Wheat, Joha, Junior Ull, Mole, Juicy, Lyle&Scott, Vans, Cyrillus, Ebbe, Creamie, Hummel, Gullkorn, Fila, Kattnakken, Petrol, Patachou.

Du skal få alt du trenger til barna dine hos Junior Barneklær. Vi sender nesten alltid samme dag som du bestiller i nettbutikken. Om du velger å handle i vår nettbutikk, eller besøke en av våre butikker på Storo Storsenter eller Sandvika Storsenter vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Vi har alt fra de gode ull/silke trusene fra Joha til fireåringen, og til Parajumpers-jakke til 16-åringen. Alt fra prinsessefin hårspenner til Reimatec vinterjakker. Alle barn ønsker seg noe fra junior, om de ikke visste at de ønsket seg det blir de garantert glade når de får det.

Vi har over 40 års erfaring på innkjøpssiden. Suksessformelen er erfaring, spesiell nese for design og funksjonalitet, kombinert med evne til lå omstille seg i forhold til markedet. På innkjøpssiden jobber vi kontinuerlig for å sile ut de aller beste merkene til enhver tid. Store endringer innen barnetøy har skjedd løpet av disse årene, det meste til det bedre.

VI ØNSKER Å GI DEG:

Junior Barneklær

VISJON

Vår visjon er å bidra til de beste dagene i livet for barn i alle aldre.

 

Og de beste dagene vil vi at det skal være flest mulig av, derfor fokuserer vi både på det å føle seg ekstra fin på en viktig merkedager, og det å ha en trygg, varm og komfortabel barnehagehverdag.

Vi vil til enhver tid jobbe for å tilby det absolutt beste utvalget, innen kvalitetsklær, til barn fra 0-16 år!

 

  • Den aller beste parkdressen tilpasset ditt barns behov!

  • De julegavene som blir mest satt pris på!

  • Pen-antrekkene til merkedager som gjør at barna føler seg fantastiske!

  • Favoritt-jeansen, der alt stemmer, den olabuksa som rett og slett sitter som ett skudd.

  • Ullundertøyet som er så deilig at barna tigger om å få ha det på.

Dette og mye, mye mer.

Vi har lidenskap for at barn skal føle seg bra, og hos oss skal du være trygg på at du kan gjøre gode valg for barna dine når det gjelder bekledning. Du skal kunne stole 100% på Junior Barneklær!

HISTORIE

Spiren til det som i dag fremstår som Junior Barneklær ble sådd på Sørlandet allerede i 1978, i et lagerlokale ved et hagesenter. Der åpnet Randi Melby, sin første barneklærbutikk, den gang het det Nedenes Barneklær, lokalet var et lagerbygg tilhørende hagesenteret og beliggenheten var fullstendig malplassert mellom by og land. Prinsippene vi seinere har lært så mye om viktigheten av, nemlig at de tre viktigste suksessfaktorene er beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet… var altså ikke gjeldende her. Markedsføringen gikk på folkemunne. Ryktet om utvalget spredde seg, og folk reiste flere mil ut til den lille barneklærbutikken ved det store hagesenteret, for å få kjøpt for eksempel pendresser til konfirmantene sine.

Vi var og er en familiedrevet bedrift, min datter var sikkert ikke mer enn 10 år da hun syklet rundt byggefeltet og la mammas hjemmesnekra A4-reklameplakater i postkassene. Det var markedsføring på 80 tallet, høres gammeldags ut i dag, men den gangen tror jeg vi var en av de få som idet hele tatt hadde tilgang på kopimaskin. Den gang som nå var vi opptatt av å «følge med i tiden», og på 80-tallet så måtte vi selvfølgelig ha moteshow, dette ble arrangert på ærverdige Strand Hotell på Fevik, fineste hotellet på Sørlandet, med hjelp fra alle barna i nabolaget.

Det var artige tider og butikken «in the middle of nowhere», gikk bra, men etter hvert ble Nedenes veldig lite og veien gikk videre til hovedstaden. Den første Junior-butikken ble startet midt i Oslo i 1993, i Mehren i Grensen. Ett år etter det fikk vi tilbud om lokaler på Storo. Dette var gamle lagerlokaler, lå inneklemt mellom Cubus og Hennes og Mauritz, mange butikker hadde vært forsøkt drevet der før, uten hell. De fleste dømte oss nord og ned, men vi fikk en gunstig prøvekontrakt.

Junior Barneklær på Storo er i skrivende stund 25 år. Det gikk altså over all forventning, og flere butikker ble startet etter det. Vi har vært på Årnes, på Haugenstua, og vi har hatt franchise avdelinger på Lørenskog, Jessheim og Strømmen. De to butikkene som nå står igjen som våre hovedbutikker ligger i dag i Sandvika og på Storo, og nå altså her på Junior Barneklær på nett som er vår nyeste satsing.

VÅRE VERDIER

Vi er stolte over hvor vi er i dag. I en utfordrende tid har vi klort oss fast i markedet. Vi tror høy arbeidsmoral, brennende engasjement og en spesielt god teft for kvalitet, design og funksjonalitet, har ført oss dit vi er i dag. Vi er som nevnt, fra gammelt av en familiedrevet bedrift, og en av våre mest grunnleggende verdier er trygghet. Vi vektlegger verdien av å kunne omstille seg og kunne tørre å ta risiko, men aldri uten trygghet i bunn.

Dette er også hva vi ønsker å gi til våre kunder. Det skal være trygt å velge klær fra Junior Barneklær, du kan stole på oss!

Junior Barneklær AS