Er du på jakt etter Levis barneklær? Junior Barneklær har kanskje det beste utvalget i Norge av barneklær fra Levi Strauss & Co. Levis leverer god design og brukervennlighet i bukser, gensere, hettegensere, jakker, cardigans og t-skjorter. Barneklær fra Levis tåler en god lek og et par rampestreker, og er et godt valg for barnet ditt.

Klikk her for å handle Levis barneklær. 

Levis Jeans

Levi Strauss startet sin virksomhet med produksjon og salg av denimbukser i San Francisco i 1853. 20 år senere patenterte selskapet sin fremgangsmåte, og revolusjonerte måten bukser ble sydd på. Fremgangsmåten gikk ut på å forsterke sømmene og hjørnene ved bruk av kobbernitter, og dermed skape slitesterke og holdbare jeans. Det første paret med klassiske Levis 501 ble designet i 1890. Ifølge selskapet selv, ble Levis Jeans opprinnelig utviklet for og solgt til gruvearbeidere som trengte slitesterke klær å arbeide i.

Levis er verdensledende innen produksjon av jeans, og Levis barneklær er kjent for å levere slitesterke plagg i et brukervennlig design til gode priser. Levis Jeans finnes i alle fasonger og størrelser, også til barn. Ved å kle barnet ditt i Levis Jeans, kan du være sikker på at buksene vil tåle en støyt på lekeplassen - du trenger ikke å bekymre deg for at barna kommer hjem med revnede sømmer og hullete lommer. Med Levis barneklær kan du la barn være barn - med frihet til å leke og bevege seg.

Levis barneklær

Det er viktig at klær som barn skal gå med er slitesterke, behagelige å ha på, at stoffet puster og at klærne har funksjonelt design. Klær til barn er i stadig forandring, med store fremskritt i kvalitet og design de seneste årene. Derfor jobber vi i Junior Barneklær kontinuerlig for å kunne tilby de beste merkevarene til enhver tid. Vi er stolte av å ha ulike plagg fra anerkjente Levis Strauss i sortimentet, til barn og unge mellom 0 og 16 år. De eldste ønsker seg gjerne t-skjorter og hettegensere, og ingenting er tøffere enn Batwing hoodien fra Levis. De enkle t-skjortene med Levis’ logo er populære i alle aldre. For de aller minste fører vi et utvalg av Levis bodier. Hva med å la det nye tilskuddet i familien få sin første Levis, bare noen måneder gammel? Våre bodier er i størrelse tre måneder og opp til to år. Kjøp et sett med to Levis bodier til 399 kroner.  

Levis barneklær har du i mange år fremover. Dette er klær som tåler å bli båret av et barn, og ikke bli overrasket om de ender opp med å gå i arv fra et medlem av familien til et annet. Handle Levis barneklær på nett for en trygg og smidig handel, eller kom innom en av våre butikker på:

  • Manglerud Senter
  • Storo Storsenter
  • Sandvika Storsenter

For de beste dagene i livet

Hos Junior Barneklær finner du alt du trenger til enhver anledning, enten du er ute etter en ny vinterdress til minstemann, eller et komplett festantrekk til konfirmanten. Innen penklær til barn har vi en rekke plagg som er justerbare i størrelsen, slik at de kan brukes igjen og igjen over flere år. Vi i Junior Barneklær har mer enn 35 års erfaring med kjøp og salg av barneklær, og vi mener at nøkkelen til suksess er evnen til å omstille seg til markedet. Over alle disse årene har vi utviklet en spesiell teft for godt, funksjonelt design. Vår visjon er å tilby barneklær "for de beste dagene i livet", og med det ønsker vi å bidra til at barna alltid har de beste klær av høy kvalitet - uansett om det er til fest eller hverdags, barnehage eller skole.

Foruten Levis barneklær fører vi også en rekke andre, kjente merkevarer. Vi er opptatt av kvalitet, design og funksjonalitet, og representerer kun de merkene som oppfyller vår visjon. Når du handler fra Junior Barneklær, kan du være helt trygg på at du har gjort et godt valg for barna dine. Sjekk utvalget av barneklær i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker for en personlig handleopplevelse. I vårt sortiment finner du merker som:

  • Ralph Lauren
  • Tommy Hilfiger
  • Bjørn Borg
  • Marius
  • Gant
  • Hust & Claire