Barneklær

Du finner barneklær av høy kvalitet hos Junior Barneklær. Vi representerer 40 merker for barn og unge mellom 0 og 16 år, og vi har alt fra parkdresser til konfirmasjonsklær. Når du handler fra Junior Barneklær, får du klær fra kjente merkevarer som tåler en støyt. Handler du for over 1000 kroner i vår nettbutikk spanderer vi frakten!

Dette er Junior Barneklær 

Hos Junior Barneklær finner du alt du trenger til enhver anledning, enten barnet ditt trenger en ny vinterdress til den kalde vintersesongen eller et komplett festantrekk til høytider. Vi er en familiebedrift med over 35 års erfaring i kjøp og salg av klær til barn, og vi mener at nøkkelen til suksess er evnen til å omstille seg til markedet. Over flere år har vi utviklet en helt spesiell nese for godt, funksjonelt design. Hos oss finner du barneklær "for de beste dagene i livet", og med det ønsker vi å bidra til at barna alltid har de beste klær av høy kvalitet - uansett om det er til fest eller hverdags, barnehage eller skole.

Junior Barneklær startet som en familiebedrift på Sørlandet i 1978 - i et lagerlokale ved et hagesenter. Her lå vi ganske malplassert til mellom by og bygd, og på den tiden markedsførte vi oss gjennom et godt rykte som gikk fra munn til munn. Til tross for beliggenheten, kom folk langveisfra for å kjøpe festklær til sine konfirmanter.

I dag er vi fortsatt en familiedrevet bedrift, men vi har vokst fra våre opprinnelige lokaler. Nå har vi flere butikker i Oslo og Akershus, med hovedbutikker på Manglerud Senter, Storo Storsenter og Sandvika Storsenter. Kom gjerne innom en av våre butikker, eller sjekk ut utvalget av barneklær i vår nettbutikk.

Barneklær av høy kvalitet

Hos Junior Barneklær jobber vi knallhardt for å kunne tilby det beste utvalget av kvalitetsklær til barn mellom 0 og 16 år. Vårt mål er å kunne tilby de beste parkdressene som passer alle dine barns behov, de fineste julegavene som barna kommer til å elske, lekre festantrekk til store anledninger, den beste jeansen og det gode, varme ullundertøyet som holder barnet ditt varmt gjennom hele vinteren.

Klær til barn er i stadig forandring, med store fremskritt i kvalitet og design de seneste årene. Derfor jobber vi kontinuerlig for å alltid kunne tilby de beste merkevarene. I vårt sortiment finner du anerkjente merker som:

  • Ralph Lauren
  • Tommy Hilfiger
  • Levis barneklær
  • Bjørn Borg
  • Marius
  • Gant
  • Hust & Claire

Det er viktig at klær som barn skal gå med er slitesterke, behagelige å ha på, at stoffet puster og at klærne har funksjonelt design. Når barna kler seg opp til store merkedager, ønsker vi at de både skal føle seg fine og fortsatt skal kunne bevege seg og leke fritt. I sortimentet har vi både tilbehør og penklær til barn, med mulighet til å justere størrelsen slik at barna kan bruke plaggene igjen i flere år. Vår lidenskap er at barn skal føle seg bra, og hos oss skal du være trygg på at du gjør et godt valg for barna dine. Du skal kunne stole 100% på Junior Barneklær.

Nå også på nett

Nå kan du også handle barneklær på nett. Med et hav av nettbutikker er det ikke alltid så lett å vite hvilken butikk det er trygt å handle fra. Hos Junior Barneklær garanterer vi en sikker og rask netthandel, i tillegg til klær av ypperste kvalitet. Klærne blir vanligvis pakket og sendt samme dag som du legger inn en bestilling, og handler du for over 1000 kroner spanderer vi frakten. Ikke glem å ta en titt på merkeklær på salg. Kanskje finner du akkurat det du er ute etter i et av våre fantastiske tilbud?

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med oss her. Fyll ut skjemaet på nett, så tar vi kontakt med deg så fort som mulig. Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter, salg og konkurranser hos oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev! Da blir du blant de første som får beskjed når vi fyller på salget, eller når vi har fått inn populære merkevarer.

Hold deg oppdatert!