Når du handler barneklær fra nettbutikker, skal det være trygt og sikkert. Du bør ha en garanti for at det du putter i handlekurven er klær av kvalitet. Med et hav av nettbutikker med barneklær, er det ikke alltid så lett å vite hvilke butikker det er trygt å handle fra. Hos Junior Barneklærs nettbutikk kan vi love deg en rask og sikker handleopplevelse. Velkommen til oss!

Velkommen til Junior Barneklær

Ved å handle barneklær i vår nettbutikk støtter du det som en gang var en lokal familiebedrift i Kristiansand. Vi åpnet dørene til vår butikk for første gang i 1978, i et lagerlokale ved et hagesenter. Her lå vi ganske malplassert mellom by og bygd, og på den tiden foregikk markedsføringen gjennom vårt gode rykte som gikk fra munn til munn. Innen kort tid kom folk langveisfra for å handle klær til sine konfirmanter.

I dag er vi fortsatt en familiedrevet butikk, men vi har for lengst vokst fra våre opprinnelige lokaler. Nå har vi flere butikker i Oslo og Akershus, med hovedbutikker på Manglerud Senter, Storo Storsenter og Sandvika Storsenter. I tillegg har vi åpnet Junior Barneklær nettbutikk, med det beste utvalget av barneklær på nett. Vi kan love deg en trygg og rask handel, i tillegg til klær til barn mellom 0 og 16 år av ypperste kvalitet.

Barn fortjener klær av høyeste kvalitet

Det er viktig at klær som barn skal gå med er slitesterke, behagelige å ha på, at stoffet puster og at klærne har et funksjonelt design. Hos Junior Barneklær jobber vi knallhardt for å kunne tilby det beste utvalget av barneklær til enhver tid. Vårt mål er å kunne tilby de beste vinterdressene som passer alle dine barns behov, de fineste julegavene som barna kommer til å elske, lekre festantrekk til store anledninger, den beste jeansen som sitter som et skudd og det gode, varme ullundertøyet som holder barna dine varme gjennom hele vinterhalvåret.

Vi har sett mange forandringer i barneklær de siste årene, det meste til det bedre. Det har vært store fremskritt innen kvalitet og funksjonelt design. Derfor jobber vi kontinuerlig med å kunne tilby de aller beste merkevarene. I vårt sortiment finner du anerkjente merker som:

  • Ralph Lauren
  • Tommy Hilfiger
  • Levis barneklær
  • Bjørn Borg
  • Marius
  • Gant
  • Hust & Claire

I Junior Barneklær nettbutikk finner du over 40 merker med barneklær. Vi har alt fra parkdresser til konfirmasjonsklær og komplette festantrekk. Er du ute etter penklær til barn, hvor barna både skal kunne bevege seg fritt og føle seg fine? Da har du kommet til rett sted. Handle fra Junior Barneklær nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker for en personlig handleopplevelse. Mange av våre plagg er justerbare i størrelsen, slik at barna skal kunne bruke de samme klærne i flere år.

Handle trygt og sikkert i Junior Barneklær nettbutikk

Skal du handle barneklær fra en nettbutikk, og er opptatt av et godt utvalg og en trygg og sikker handel? Da har du kommet til rett sted. I Junior Barneklær nettbutikk pakker vi vanligvis varene samme dag som du bestiller, og handler du for mer enn 1000 kroner spanderer vi frakten. Vi garanterer en rask og sikker netthandel, og alltid klær av ypperste kvalitet. Ikke glem å ta en titt på våre merkeklær på salg. Kanskje finner du akkurat det du er ute etter i et av våre fantastiske tilbud?

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med oss her. Fyll ut skjemaet på nett, så tar vi kontakt med deg så fort som mulig. Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter, salg og konkurranser hos oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev! Da blir du blant de første som får beskjed når vi fyller på salget, eller når vi har fått inn nyheter i Junior Barneklær nettbutikk.