Er du jakt etter vinterdress til barn? Vi i Junior Barneklær har plaggene alle barn trenger.

Junior Barneklær har over 35 års erfaring med innkjøp av barneklær. Vår suksessformel er lang erfaring og et godt øye for design og funksjonalitet kombinert med evnen til å omstille seg på markedet.  

Stort utvalg 

Vi jobber kontinuerlig med å plukke ut de beste merkene på markedet. Det har skjedd store endringer når det gjelder vinterdress og barneklær de siste årene og hos oss finner du alltid de beste produktene. Vi har festdrakter til 17. mai, dress til guttungens konfirmasjon, kjoler til jentene og et stort utvalg vinterdress til barn som både er varme og fleksible.

Merkene vi fører er Reima, Maxemilia, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Levis, Scotch’n rebelle, Scotch’n shrunk, C, Quiksilver, Parajumpers, Woolrich, Gant, Pepe jeans, Mp, Doctor, Junior, Pascal, Troll, Maximo, Memini, Lilleba, Meetoo, Garcia, Kivat, Isbjørn, Hust&Claire, Legowear, Wheat, Bjørn Borg, Kivat, Little eleven Paris, Joha, Søs Jensen, Junior ULL og Mole little Norway.

Engasjerte medarbeidere

Alle våre medarbeidere i Junior Barneklær har stor kunnskap innen barneklær og kan hjelpe deg med å plukke ut en vinterdress som fyller dine behov. Junior Barneklær startet som en familiebedrift på Sørlandet i 1978, og har siden den gang vært opptatt av å følge med i tiden. Vårt ønske er å gi en trygghet til våre kunder om at du hos oss får de beste produktene.

Hos oss får du alt du trenger til barna dine. Vi sender nesten alltid samme dag som du bestiller i nettbutikken. Uansett om du velger å handle fra nettbutikken, eller besøke en av våre butikker på Manglerudsenter, Storostorsenter eller Sandvika Storsenter, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Vinterklær

Vi har et stort utvalg barneklær til vintersesongen. Enten du trenger ullundertøy til fireåringen, snowboarddress til eldstemann eller vinterdress til barnehagen. Vi har plaggene hele familien trenger.

I vår butikk kan du finne mange fine julegaver, tilpasset ditt barns behov. Vår lidenskap er at barn skal føle seg bra. Vi har det beste utvalget innen kvalitetsklær for barn fra 0-16 år. Du skal kunne stole 100 % på en vinterdress fra Junior Barneklær. Vi har vinterdress fra Troll, Isbjørn, Wheat, Melton og klassikeren Reima.

Kjøp barneklær på nett

Ikke bare kan du få alt du trenger hos oss i Junior Barneklær. Det er også enkelt å bestille fra oss på nett. Enten du trenger en vinterdress eller penklær til en av årets mange festdager, kan du enkelt finne frem til det du trenger i vår nettbutikk.

Vi jobber til enhver tid for å tilby det beste utvalget innen kvalitetsklær til barn mellom 0 og 16 år. Hos oss får du:

  • Vinterklærne som holder på varmen
  • Julegavene som blir satt pris på
  • Pene antrekk som får barna til å føle seg fantastiske på merkedagen
  • Favorittjeansen som sitter som et skudd
  • Ullundertøyet som barna faktisk ønsker å ha på seg

Ser du etter en vinterdress til barn? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, eller ring oss på tlf. 22 27 09 00. Vi er her for å hjelpe deg.