Ingenting er så stas som å kunne kle opp barna i penklær til 17.mai, konfirmasjon, jul eller andre store begivenheter. Og ingenting er heller ikke så godt som å vite at minsten går med klær av kvalitet. Dersom du ser etter penklær til barn av god kvalitet, kan vi anbefale deg å ta en titt i vår nettbutikk hos Junior Barneklær. Vi har et bredt utvalg av penklær og festdrakter til barn samt et godt utvalg i tilbehør for å gjøre festantrekket til ditt barn komplett.

Festdrakt til gutter og jenter

Vi har et stort utvalg av penklær til barn, og til jenter kan vi tilby tradisjonelle festdrakter fra Maxemilia. Her er festdrakten sydd med ull, og den kan legges ned slik at du kan forlenge den mens barnet vokser. I snitt kan den brukes om igjen i tre år på grunn av denne muligheten, noe som betyr at du slipper å kjøpe penklær til ditt barn hver år.

Vi har også en mengde tilbehør til festdraktene, og drakten er ikke komplett før jenta di har et sted hun kan legge alle småmyntene hun skal bruke på is, ballonger og brus på 17. mai. Her kan vi for eksempel anbefale denne fine vesken.

Det er ikke bare jentene som behøver penklær, guttene må også pynte seg for store begivenheter. Også her kan vi tilby festdrakter fra Maxemilia. Festdraktene til gutt inkluderer en bomullsskjorte, vest og nikkers i ull. Knappene på selen er justerbare, slik at ditt barn har mulighet til å bruke denne i opptil tre år.

Klær til stilige barn

Eller hva med å kle opp ditt barn i en stilig dress i for eksempel svart, blå eller grå, med skjorte og slips som passer fint til? Eller kanskje jenta i familien ønsker seg en fin kjole hun kan føle seg som en prinsesse i? 

Skulle du ønske noe annet enn en festdrakt til deres neste store begivenhet, har vi også et stort utvalg i dresser, skjorter, bukser, skjørt og kjoler til stilige barn. Her har vi noe for alle i alle aldre og alle smaker. Bla gjennom vårt store sortiment av penklær til barn for å finne det neste favorittantrekket.  

Ikke bare penklær til barn

Det er ikke bare penklær til barn vi kan tilby. Vi har også en rekke andre merker av kvalitetsklær til barn og ungdom mellom 0 og 16 år. Vi kan blant annet tilby klær fra over 40 merker, hvor vi har alt av ull og silke, penklær og fritidsklær til de yngste familiemedlemmene.

I dag har vi tre butikker i Oslo-området i tillegg til denne nettbutikken. Vi har alltid vært en familiebedrift som alltid har kunden i fokus. Derfor ønsker vi å være den beste butikken for deg og dine barn. Er det noe du lurer på, kan du enkelt ta kontakt med oss her. 

Vi ser frem til å høre fra deg!