Lillelam er kjent for sine fantastiske ullklær som holder de minst varme og komfortable gjennom alle årstider. Med sitt tidløse design og bærekraftige produksjon er merket blitt et populært førstevalg for foreldre som ønsker det beste for sine barn.

Vi i Junior Barneklær har med stolthet fulgt deres kolleksjoner siden bedriftens oppstart i 2004. Vi har opparbeidet oss en enorm fagkunnskap rundt deres barneklær og kjenner godt til kvaliteten Lillelam representerer i deres plagg.

Hos oss finner du et enormt utvalg av ullplagg beregnet for barn. I vårt sortiment finner du alt fra ullgenser, ulljakke, ullbukse, ullundertøy, votter, sokker, strømpebukser og mange flere spennende og stilfulle produkter.

Ren merinoull av ypperste kvalitet

Lillelam benytter kun den fineste merinoullen i sine produkter. Merinoull er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper – den er myk mot huden, klør ikke, og har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Dette gjør at klærne holder barnet varmt når det er kaldt, og avkjølt når det er varmt. I tillegg er ullen naturlig pustende og transporterer fuktighet bort fra huden, noe som sikrer optimal komfort gjennom hele dagen.

Norsk produsent med tydelig filosofi

Visjonen til Lillelam har på imponerende vis blitt en kjent norsk merkevare blant barnefamilier, og hvor målsetningen er å holde barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som i tillegg er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte.

Bli bedre kjent med produktene fra Lillelam via vår nettbutikk eller ved å besøke våre fysiske butikker på Storo Storsenter og Sandvika Storsenter.

Du kan også benytte deg av telefon 480 12 375 eller 479 09 337 for å komme i kontakt med en spesialist på Lillelam sine produkter!

July 08, 2018 — Tiril Melby

Leave a comment