Derfor bør du bruke UV-badetøy til små barn.

Er det virkelig verdt å kjøpe litt dyrere UV-klær? Hva er forskjellen mot en billig badedrakt? 

– Det er stor forskjell på vanlige badeklær og UV-klær. Det som utgjør UV-beskyttelsen i plagget er stoffets densitet. I et vanlig plagg, er det ca. 5-15 i UV-faktor. Våre UV-klær har UPF 50+, som gir en veldig høy beskyttelse mot solens farlige stråler. 

Har UV-klær flere fordeler? 

– De beskytter mot de farlige manetene som holder til i Asia og er på vei opp mot Sør-Europa. Manetenes farlige tråder vikler seg rundt kroppen og kan gi brannskader.
Går det ikke like bra med solkrem? 

– Solkrem inneholder mye kjemikalier. Har barnet UV-klær som dekker en stor del av huden trenger bare den delen av barnets hud som ikke dekkes av klærne og smøres med solkrem. Babyer under 6 mnd bør ikke smøres med solkrem i det hele tatt. 

Hva må jeg kjøpe mer enn det til barna?

– Er barnet rundt 0-2 år så anbefaler vi også babysvømmebukser som de kan bruke sammen med en UV-trøye. Skulle barnet bade i et basseng så er babysvømmebukse ofte et krav å bruke. Dette er for å forhindre, om barnet bæsjer, at det ikke skal komme i bassenget.  

Bør jeg kjøpe en solhatt også? 
– Ja, det er veldig viktig ettersom hode, nakke og skuldre er de mest utsatte områdene i solen. Det finnes mange solhatter med uv beskyttelse og som er lengre bak for å dekke mer. Se bade-solhatter her. 
  
På føttene da?

– Når familien er ved havet, bassenget eller stranden så vil barnet kunne leke og løpe, men du vil såklart ikke at det skal finnes risiko for at de tramper på noe skadelig. Kjøp badesko som de kan bevege seg fritt i, både i vannet og på land. Da beskyttes de små føttene mot varm sand, glass, spisse steiner og skjell. 


Junior Barneklær har stort utvalg UV-badetøy i høy kvalitet. 

De fineste nyhetene innen UV- badetøy!

Utvalg UV badetøy på salg

Badesko

 

 

 

Liquid error (sections/article-template.liquid line 25): The format option 'month_date_year' is not a supported format. — Booly Limited Collaborator

translation missing: nb.blogs.comments.title

odokenuve

translation missing: nb.blogs.comments.author_meta

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin On Line yyg.rfmk.junior-barneklaer.no.zlp.rb http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

THpBsUvJtIzKNL

translation missing: nb.blogs.comments.author_meta

EdsKPHRO

QGHAfnTsot

translation missing: nb.blogs.comments.author_meta

SNJGBscxha

translation missing: nb.blogs.comments.form_title